Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

 


REIKI kezelés

Reiki kezelés Hatékony Reiki kezelés a betegségek gyógyulásának meggyorsítására, a test gyógyító folyamatainak felerősítésére.

Szervezetünk veleszületett képessége a regenerálódás és a gyógyulás. Amikor egészségesek vagyunk a testünk természetes módon képes áramoltatni azt a finom energiát, mely felelős a folyamatos egyensúly állapot fenntartásáért. Legtöbbször ezt észre se vesszük a mindennapok során, csak ha már megbillent az egyensúly és a különböző fizikai tünetek elkezdenek jelentkezni.

Ha az életünkben túl sok a stressz, a negatív érzelmi feszültség, a túlhajszoltság következtében nincs idő a megfelelő regenerációra először a szervezetünk energetikai rendszere merül le, majd az immunrendszer legyengülésével különböző tünetek formájában megjelenik a betegség, ahogy a köznyelv fogalmaz.

Fantasztikus élmény, a terapeuta, (reiki beavatott) kezéből, a reiki kezelés során lélekharmonizáló energia Reiki áramlik, ami rendbe teszi a lelket, és a tiszta, energikus lélek rendbe teszi a fizikai testet is.

Mire jó a REIKI:

  • megelőzésre – a rendszeres (ön)kezeléssel egyszerűen fenntartható a testi-lelki egészség állapota
  • gyógyulási folyamatok felgyorsítására
  • a reiki kezelés során már azelőtt érzékelhetőek az energetikai blokkok, toxin felhalmozódások, mielőtt a fizikai tünetek megjelennének
  • támogatja a test méregtelenítő folyamatait
  • Megszünteti a kimerültséget és a dekoncentrációt
  • elsősegélyként – alkalmazd a reiki kezelést vágás, zúzódás, horzsolás, égés, törés (kiegészítve orvosi ellátással) esetén.
  • fájdalomcsillapításra – bármilyen eredetű fájdalom hatékonyan csillapítható, legyen szó akut vagy krónikus esetről.
  • stresszoldás – a reiki kezelés hatékonyan oldja a feszültséget, megszünteti a zavaros gondolatokat, relaxáló hatású
  • pszichés problémák kezelése

1.) Reiki kezelés (gyors)(30-60 perc) (kezelés ára: 5000 Ft) egy-egy fájdalmas pont, terület, csakra, célzott kezelése reikivel, amivel a gyógyulást kívánjuk támogatni, (a test öngyógyító mechanizmusait felgyorsítani, hatékonyabbá tenni) 2-3 kezelés minimálisan szükséges, 7 az igazán ideális

2.) Reiki kezelés (nagy) (2-4 óra) (kezelés ára: 20.000 Ft) -A reiki kezelés során a tünettől függetlenül az egész, lelket (testet) kezeljük (a kezünk a testen van).

a.) A fő meridián felfrissítése

b.) A 11 központi (fő és mellék) csakra harmonizálása, tisztítása.

c.) A csakra összekötő vezetékek tisztítása d.) A test egész felületének kézrátételes reiki kezelése, 3-5 perces kézpozíció váltásokkal Krónikus elváltozások gyógyulásának támogatására ideális, és szükséges a Reiki nagy kezelés. A reiki kezelés 7 X-i ismétlése ajánlott! A fenti módszereket (reiki kezelés), nem szükséges szolgáltatásként igényelned tőlünk, akár meg is tudod tanulni, a következő reiki tanfolyamunkon is! EREDMÉNY: Fantasztikus közérzet, remek életkedv! Várunk szeretettel következő reiki tanfolyamunkra!